У штабі ООС вирішили прокоментувати заяву деяких ЗМІ про те, що окупаційна влада готова 4 листопада приступити до початку розведення сил на ділянці №3 "Петрівське". Відповідна заява з'явилася на Facebook Операції Об'єднаних Сил.

Так, українська сторона спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін зазначає, що заяви окупаційної влади про наміри почати процес розведення сил на ділянці №3 є нічим іншим, як черговою провокацією і замилюванням очей громадськості.

У штабі відзначають, що таким чином бойовики видають уявне за бажане і не дотримуються Мінських домовленостей і зобов'язань. Маються на увазі домовленості, які були досягнуті при Тристоронньої контактної групи про встановлення стійкого режиму припинення вогню по всій лінії розмежування сторін.

У повідомленні наголошується, що останній раз обстріл з боку незаконних збройних формувань РФ в межах ділянки №3 зафіксували 30 жовтня. Однак за Мінським домовленостями, умовою початку розведення сил є дотримання режиму повного припинення вогню протягом 7 діб.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

УВАГА!!! Українська сторона спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Zondag 3 november 2019

Нагадаємо, найманці Путіна не припиняють обстріли, один український вояк поранений.

Як повідомляв Знай. ua, ООН назвала страхітливу статистику жертв війни на Донбасі.

Також Знай. ua писав, що українські захисники провели масштабні бойові випробування.