Якщо ви зацікавилися оператором із конвергентним номером 094, і намагаєтеся щось дізнатися про нього у пошуковій системі за допомогою онлайн, то виявиться, що раціональна інформація із цього приводу в інтернеті відсутня. Тож кому належить цей код? І які особливості його використання? Спробуємо у всьому розібратися.

Що таке «конвергентний» і від якого оператора код 094?

Почнемо із визначення загадкового для багатьох слова «конвергентний». Що ж це за поняття і що воно означає? Перш за все, тут варто відзначити, що поняття «конвергентний» і «конвертація» кількома літерами схожі, і деякі люди їх чомусь плутають. Але їх не варто змішувати, оскільки це абсолютно різні поняття.

Найчастіше «конвертація» вживається у значенні перетворення. І використовується щодо операцій із обміну, пов'язаного із цінними паперами. Слово «конвертація» використовують найчастіше саме у відношенні валюти. Наприклад: якою буде комісія за конвертацію валюти?

Значення слова «конвергентний» наступне: у перекладі із латинської convergo означає «зближувати, сходитися». Це етап єднання, згуртування, зближення, інтеграції та компромісу. Інакше кажучи - процес «конвергентності».

У відношенні коду 094 можна сказати, що це - додатковий номер. Його присвоює для зв'язку між містами український оператор мобільного та місцевого зв'язку «Інтертелеком». Код 094 надається від компанії тим абонентам, у яких присутнє пряме підключення міського номера.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Невеличка різниця у цифрах між прямим міським номером та конвергентним є. Про це ми розкажемо трохи пізніше. А поки відзначимо, що із огляду на деякі відмінності в номерах, абонент будь-якого міста, який бажає розмістити рекламу в ЗМІ, інтернеті тощо, при бажанні зможе надавати обидва номери телефону: основний і конвергентний.

Послуга «конвергтний номер» дозволяє користувачам прямих міських номерів користуватися номерами, де коди 094 присвоєні до основного міського номеру в одному телефоні.

Якщо номери починаються на 094, то абсолютно всі вхідні дзвінки на номер ыз цим кодом будуть маршрутизуватися на прямий абонентський номер телефону. Код 094 присвоюється абоненту міського телефону автоматично, коли здійснюється підключення прямого.

Послуга 094 призначена для користувачів голосового комерційного тарифного плану із прямою районною чи обласною нумерацією. Для України характерно таке підключення тільки оператору «Інтертелеком». Крім цієї компанії, у нас у країні більше ніхто не надає зв'язку «основний - конвергентний» номер зв'язку.

Конвергентний номер 094

Якщо ви хочете дізнатися, який ваш конвергентний номер, найпростіше це зробити, звернувшись до оператора «Інтертелеком» Для цього не обов'язково звертатися до центру компанії. Можна зробити все за допомогою мережі інтернет онлайн.

Натисніть на посилання «Дізнайся свій мобільний номер» і введіть у вказане поле номер свого основного міського телефону. Зазначений формат повинен бути наступним: 04436ххххх (для Київського регіону) або 05636ххххх (для Дніпра) і т.д.

Яка вартість конвергентного номера, тарифи?

Якщо абонент компанії «Інтертелеком» захоче зателефонувати із основного міського телефону на мобільний номер будь-якого оператора (Україна: «Київстар», «Водафон», «Лайфселл»), а також у міжнародному роумінгу, то буде відображається код 094.

Якщо абонент не бажає, щоб демонструвався конвергентний номер, а хоче лише відображення основного міського номера, цілком реально відмовитися від цієї послуги. Як це зробити, ми розкажемо вам у іншому розділі. А поки детальніше поговоримо про те, яка вартість і тарифи.

Послуги від «Інтертелекому» наступні: є необмежена кількість безкоштовних міських дзвінків і всередині мережі. Пропонуються різні пакети для дзвінків на номери інших мобільних операторів в Україні, можливість спілкуватися поза зоною обслуговування «домашньої» мережі. У «Інтертелекомі» ресурс використання іншої мережі - 165 країн світу.

«Єдина країна» (для мобільного телефону) тарифи наступні:

  • «Єдина країна 25 (094)» - 30 хв. мобільних дзвінків, 1000 пакетних Мб, безлімітні дзвінки у мережі.
  • «Єдина країна 50 (094)» - 100 хв. мобільних дзвінків 2500 пакетних Мб, безлімітні дзвінки у мережі.
  • «Єдина країна 75 (094)» - 200 хв. мобільних дзвінків, 5000 пакетних Мб, безлімітні дзвінки у мережі.

Тарифи для «Єдина країна» (по міському телефону):

  • «Єдина країна 25 (міський)» - 30 хв. мобільних дзвінків, 1000 пакетних Мб, безлімітні дзвінки у мережі.
  • «Єдина країна 50 (міський)» - 100 хв. мобільних дзвінків 2500 пакетних Мб, безлімітні дзвінки у мережі.
  • «Єдина країна 75 (міський)» - 200 хв. мобільних дзвінків, 5000 пакетних Мб, безлімітні дзвінки у мережі.

Конвергентний номер 094

Міжнародні дзвінки, тарифи:

  • «Закордон» (можна дзвонити за кордон): абонентська плата - 0 грн., активація - 25 грн., вихідні дзвінки - 99 коп./хв.
  • «Стандартні тарифи» (можна дзвонити з України в різні країни): абонентська плата - 0 грн., дзвінки до Польщи, Китаю та інші країни - 15,99 грн./хв., дзвінки до Єгипту, Туреччини та ін. - 19,99 коп./хв.
  • «Доступний закордон» (економне спілкування): абонентська плата - 10 грн., дзвінки в Польщу, Китай та інші країни - 1,99 грн./хв., дзвінки в Чехію, Болгарію та ін. - 4,99 коп./хв.

Конвергентний номер 094

Тарифи стартового пакета «Єдина країна» наступні:

  • «Єдина країна» - 0,50 хв. дзвінків на мобільні, 0,02 пакетних Мб, безлімітні дзвінки всередині мережі.
  • «Єдина країна 25» - 30 хв. дзвінків на мобільні, 1000 пакетних Мб, безлімітні дзвінки всередині мережі.
  • «Єдина країна 50» - 100 хв. дзвінків на мобільні, 2500 пакетних Мб, безлімітні дзвінки всередині мережі.

Конвергентний номер 094

До речі, в минулому компанія «Інтертелеком» надавала бонусну послугу, коли під час вхідного дзвінка на номер із кодом 094 надходили бонуси: за 1 хв. у мережі - від 5 до 30 коп. Абоненти, які телефонували на номер 094, оплачували послугу, згідно свого тарифного плану.

Сьогодні «Інтертелеком» пропонує ряд додаткових послуг. У їх число входить налагодження та ремонт використовуваного обладнання, конференц-зв'язок, зміна власника номера, заборона на відображення конвергентного номера, конфіденційний дзвінок і т.д.

Що являє собою послуга «Заборона відображення конвергентного номера»?

При використанні на одному телефону основного міського номера і конвергентного, вартість стягується як за одну абонентську плату. І дзвінки від абонентів із інших номерів на номер із кодом 094 автоматично перенаправлятимуться на основний міський номер.

Заборона відображення конвергентного номера

Якщо дзвонити із прямого номера на мобільний або здійснювати міжнародний дзвінок, відображатиметься номер із кодом 094. Із метою відображення основного номера користувач має право відмовитися від конвергентного, замовивши таку послугу.

При підключенні відображення конвергентного номера 094 стане забороненим при будь-яких вихідних дзвінках. Виняток становлять 0 800, 3700. Первинна активація забороненої послуги, як і повторна, безкоштовна. Для її деактивації зателефонуйте на гарячу лінію. До речі, телефонувати за зазначеними номерами можна також для активації: *750 або 0945050750.

Чи можна відмовитися від конвергентного номера телефону?

Відмова від конвергентного номера цілком можлива. Але чи потрібно це робити? І чи можна буде його перепідключити у разі прийняття рішення повернутися до його використання? Може, й зовсім не варто від нього відключатися?

Постараємося відповісти на усі ваші запитання. Але для початку зазначимо, що в додатковій послузі від компанії «Інтертелеком» є свої плюси та мінуси. Не можна сказати, що це недолік, тільки й згадати про це не можна.

У разі, коли ви раніше давали знайомій або близькій людині ваш основний міський номер, і вона зафіксовувала його у своїх контактах телефону, то дзвінок із вашого номера тепер буде сприйнято як від невідомого й чужого абонента.

У телефоні людини, якій ви зателефонували, буде відображатися невідомий йому номер, початок якого - код 094. Як бачите, нічого страшного у цьому немає, достатньо 1-2 хв., щоб усе цій людині пояснити, але такий момент належить усе ж таки до розділу негативних.

Для того, щоб відмовитися від конвергентного номера, необхідно замовити послугу «Відмова від конвергентного номера». Активація конвергентного номера, відмова від нього або повторна активація даних послуг - безкоштовна.

Для відмови від конвергентного номера варто звернутися до абонентського відділу оператора мобільного та міського зв'язку. Ви також можете відразу відмовитися від нього при здійсненні підключення або за допомогою входу до особистого кабінету («Інтертелеком» АССА). Тут же ви зможете керувати даною послугою. При небажанні реєструватися у особистому кабінеті, необхідно звернутися до центру обслуговування абонентів «Інтертелеком».

Для того, щоб відмовитися від конвергентного номера самостійно, варто зайти у особистий кабінет і навпроти необхідного пункту поставити галочку. У нашому випадку - це «Відмова від конвергентного номера».

Із безпосередньої переваги конвергентного номера можна відзначити те, що ви його можете давати тим, хто зможе вас набрати. Але при цьому ваш прямий основний номер той абонент знати не буде. Адже іноді трапляється, що дзвінки від певних абонентів не бажані. У таких випадках вони не зможуть турбувати вас через дрібниці.

Підведемо підсумок. Основна відмінність конвергентного номера від прямого - всього одна цифра у номері плюс код. Ось чому виходить, що це - фактично три цифри. Наприклад, візьмемо Київський регіон і якщо номер телефону з кодом буде (044) 593-00-00, то конвергентний - 094-893-00-00.

Фото

Конвергентний номер 094, Dela
Конвергентний номер 094, Dela
Конвергентний номер 094

Конвергентний номер 094, Gamesqa
Конвергентний номер 094, Gamesqa
Конвергентний номер 094

Конвергентний номер 094, Dolmedia
Конвергентний номер 094, Dolmedia
Конвергентний номер 094

Відео