Супермаркети мережі АТБ ніяк не можуть вийти сухими із води. Так, сьогодні один із них втрапив у черговий скандал. Цього разу покупець поскаржився на касирів, які не хотіли взяти у нього надірвану купюру 200 гривень.

У групі "Херсон днем и ночью" написали пост про те, що у супермаркеті АТБ відмовились взяти трохи пошкоджену купюру.

Даю двухсотку в АТБ. Говорят: - не возьму надорванную или за половину номинала. - а чего это? - закон такой вышел. Что я пропустил в этой жизни? Какой такой закон?

Geplaatst door Андрей Скворцов op Dinsdag 29 oktober 2019

Автор допису показав на фото злегка надірвану двохсотку, яку відмовились прийняти у якості оплати за товар.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

"Даю двухсотку в АТБ. Говорят:

- не возьму надорванную или за половину номинала.

- а чего это?

- закон такой вышел.

Что я пропустил в этой жизни? Какой такой закон?", - підписав допис автор.

Супермаркет АТБ
Супермаркет АТБ

Аргументувала касир відмову обслужити покупця новим законом, подробиць не пояснила. Лише зазначила, що може прийняти надірвану банкноту за половину номіналу.

Нагадаємо, що у Києві зачинили на невідомий термін супермаркет мережі АТБ. Адже саме в ньому працівники Госпродподтребслужби виявили смертельну хворобу – ботулізм.

Нагадаємо, що школярі будуть навчатися за загальною програмою, а повний перехід на українську повинен закінчитися вже в 2023 році. Це передбачає закон України "Про освіту" та нова реформа.

Як повідомляв портал Знай.uа, щодня в українських школах харчуються 5 мільйонів дітей, при цьому, за 2019 рік були встановлені порушення в організації харчування.

Також портал Знай.uа писав, що в дитячому садку відбулося масове отруєння дошкільнят.