Стало відомо, що Наталі Безмен розповіла на своїй сторінці в Facebook про реакції на результати легалізації проституції в Німеччині. На її думку, легалізація заслуговує окремої уваги.

Проституція

Вона сказала, що досить давно вже піднято питання про те, що в проституцію залучаються дівчинки з проблемних сімей, однак звинувачувати проституцію в тому, що в неї втягуються проблемні діти, це свого роду виправдання насильства в сім'ї.

"І якщо проституція нелегальна, то це робить і так вже постраждали від життя жінок злочинницями в очах закону. Куди їх подіти — у в'язницю, повернути в сім'ю?" - сказала Безмін.

До того ж, вона заявила, що "завдання легалізації не легітимізувати злочинність, а перестати створювати злочинців там, де їх бути не повинно".

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також вона бачить у легалізації якусь вигоду.

"Логіка така, що ніяка жінка або чоловік, до речі, ніколи не погодитися з доброї волі пропонують сексуальні послуги в обмін на грошову винагороду. Хоча безоплатно, тобто даром, скільки завгодно! Тобто людей, які погоджуються займатися сексом з незнайомими їм людьми, валом. Чому їм не монетизувати це? Насправді є достатня кількість людей, готових свідомо і добровільно бути працівниками секс-індустрії. На це є попит. На нього є пропозиція", - запропонувала Наталі.

Проституція

До того ж, Безмін заговорила про беззахисність дівчат.

"Сутенер ж не тільки повію експлуатує, він її і захищає. Секс і наркотики і так приваблюють нездорових людей, а коли вони в тіні, приховані від очей вартових закону, то ризики для учасників неймовірно зростають. Це в легальному борделі з наглядом і парою шреков напоготові маніякові або просто дурню буде важко здійснити злочин. На темній трасі це набагато простіше. До того ж, якщо це справа нелегальне, то кому ти підеш скаржитися? Жінкам і прогресивної Скандинавії психологічно важко говорити про насильство над ними, а як української повії? Принаймні легалізація підвищить шанси на захист. І зменшить необхідність у сутенера", - обурюється вона.

"В Україні, як-то прийнято вважати, що з власністю можна робити, що завгодно, що бізнес може робити, що завгодно. Нефига! Усі легальне відбувається в публічному полі, де держава зобов'язана піклуватися про загальне благо. І головні його зброю — бюрократія і податки. І якщо йдеться про проституцію, ви виводите її з тіні як і будь-який бізнес — починаєте штрафувати за бізнес без ліцензії. Тупо і нудно. Не лише повій, а будь-які бізнеси, до речі. Поки їм не набридне", - додала Наталі.

Проституція

Безмен вважає, що легалізація проституції створить правила і норми, а також мінімальну зарплату і контрольовані умови роботи.

"Однією з проблем сприйняття є те, що і біологічно, і культурно секс асоціюється з насильством (особливо у чоловіків) та любов'ю (особливо у жінок). Що насправді правда, але лише мала частина набагато більш повної картини. На жаль, з нашим водночас романтичним і презирливим ставленням до сексуальних проявів, ми опиняємося позаду сучасного мислення. Секс використовується як зброю", - заявила вона.

У висновку Наталі заявила, що легалізація такого бізнесу не вирішує проблеми, проте може дозволити тримати під контролем або керувати, якщо підійти до цього з розумом.

"Але, якщо ви залишаєте поза законом, ви віддаєте контроль саме тим, від кого ви хочете позбутися — злочинцям. Якраз вважають себе моральними люди зі своєю політикою заборони і покарання створили дефіцит, попит та пропозиція, а з ними і американську мафію, колумбійські наркокартелі і глобальну торгівлю людьми. Що відбувається скрізь, у тому числі й Україні. Сьогодні. Зараз. Тому у нас є простий вибір закрити очі і робити вигляд, що те, що заборонено, не існує, або прийняти на себе відповідальність за те, що відбувається навколо. Але заради всього святого, тільки з розумом!", - резюмувала Безмін.

Проституція

Нагадаємо, що український президент Володимир Зеленський зробив заяву щодо легалізації зброї в Україні. Так, глава держави впевнений, що для такого рішення в данній момент не підходящий час.

Як повідомляв портал Знай.ua, колишня глава Моз Уляна Супрун розповіла про недоліки такої нелегальної професії, як проституція. Також вона пояснила, які плюси для країни можна отримати з її легалізації.

Також портал Знай.ua писав, що 31-річна екс-модель популярного чоловічого журналу Playboy Ава Карабатич вирішила балотуватися в президенти Хорватії. Свою кандидатуру вона хоче висунути на виборах в 2020 році.