Сестри Камілла і Асель Калаганови альбіноси. Вони народилися у Казахстані з різницею в 13 років, пише Politeka. І це досить дивно, адже у родині окрім дівчаток, є ще і звичайні діти. Рідкісний феномен подарував дівчаткам шалену популярність.

З дитинства до дівчаток була прикута особлива увага і з часом старша з дівчаток, Асель, перестала соромитися цікавих поглядів і навчилася користуватися своєю незвичністю.

Зараз у дівчаток є своя сторінка в Instagram, на якій вони викладають не тільки фотографії зі свого повсякденного життя, але і зроблені під час фотосесій.

Рідкісна особливість сестер привернула увагу фотографів і тепер вони отримують регулярні пропозиції про фотосесії. І стають популярними з кожним днем.

Користувачі мережі не перестають розчулюватися сестричками-альбіноса і писати їм захоплені комментрарі під кожним знімком. Вони порівняли дівчаток з порцеляновими ляльками і дійсно, адже шкіра у них настільки біла, що нагадує фарфор.

Альбінізм спостерігається лише у однієї людини на 17 000 випадків, а в сім’ї Калаганових народилося відразу двоє дітей-альбіносів.