Що ж, незабаром прийде зима, а разом з нею і нові зимові справи. З приходом заморозків водіям доводиться подумати про "перевзування" своєї ластівки. Виникають питання — що ж вибрати і як не помилитися.

Зимова гума, фото: autopark.pp.ua
Зимова гума, фото: autopark.pp.ua

Експерти склали список головних правил, згідно з якими потрібно вибирати зимові шини:

1. Відмовтеся від покупки шин б/у. Згодом гума втрачає свої властивості, разом з наявними зносом може звести нанівець всю економію.

Зимова гума, фото: diesel.if.ua
Зимова гума, фото: diesel.if.ua

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

2. Не купуйте шини тільки на провідну вісь автомобіля. Через нерівномірне зчеплення коліс з дорогою різних осей підвищується ризик занесення.

3. Для продовження терміну служби шин рекомендується переставляти їх з передньої осі на задню і навпаки кожні 8000 кілометрів.

4. Якщо використовуєте комплект шин вже не перший рік, встановлюйте кращу пару на задню вісь авто, щоб виключити ймовірність занесення.

5. Купіть другий комплект дисків спеціально для зимових шин, щоб перевзуватися самостійно і не гаяти час у черзі на шиномонтажці.

Нагадаємо, калькулятор розмитнення авто: в Україні запустили онлайн-калькулятор розмитнення "євроблях".

Як повідомляв Знай.uа розмитнити евробляху, не встаючи з дивана: в Україні ввели онлайн-калькулятор для іноземних авто.

Знай.uа писав, банда євробляхерів-аферистів ледь не прокрутила небезпечну схему, ось це хитрість: перші подробиці.