Цими днями український телеканал "Прямий" попросив вибачення в українців за те, що влаштував "терористичний" жарт під час телетрансляції. Відтак, до студії вбігли люди в масках та з автоматами.

Як зазначається, цей жарт передбачався, як алегорія на абсурдність ситуації в Україні, однак, глядачам таке не сподобалося.

"Фрагмент нашого вчорашнього вечірнього ток-шоу викликав бурхливу реакцію. Наша алегорія полягала в тому, щоб показати всю абсурдність ситуації в країні, де "сюрпризи" стаються майже не щодня. Ми хотіли сказати, що таке може статися з кожним, в будь-який час і в будь-якому місці", - пише телеканал.

Студія "Прямого"
Студія "Прямого"

Відтак, "Прямий" попросив вибачення у глядачів, зауваживши, що жарти – це не їхнє.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Але ми інформаційний канал і жарти - це не наше. Тому телеканал "Прямий" щиро перепрошує, передусім, у наших глядачів, за таку невдалу і недоречну у даному питанні інтерпретацію ситуації", - підкреслюється у повідомленні.

Нагадаємо, раніше Зеленський подав декларацію про доходи: "Квартал 95", оренда і нерухомість в Італії.

Також Знай.uа писав, що Майдан, Свинарчук, Дубневичі і нова Рада: Зеленський за кермом Tesla відповів на головні питання.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "Будемо прощатися ": Зеленський зробив гучну заяву, відео.