Президент України Володимир Зеленський записав нове велике інтерв'ю за кермом Tesla. Глава держави під час поїздки по місту розповів про те, які є плюси та мінуси у фракції "Слуга народу". Окрім цього президент говорив про розведення сил на Донбасі та посадки корупційних чиновників.

Відповідне відео з'явилося на офіційних сторінках Зеленського у соціальних мережах.

За словами президента, його команда будує нову країну, тому посадки, які Зеленський обіцяв під час передвиборчої кампанії, йому не потрібні.

"Колишні політики не можуть зараз в цій системі, по-перше, це вже не схема, а система. Вони не можуть знайти для себе місце. І вони його не знайдуть. Поки ми живі, скажімо так. В нормальному сенсі цього слова. Вони можуть виїжджати тільки за кордон. Але не всі зможуть поїхати. І всі люди все це бачать. Не дуже багато посадок? Поки що це ще не почалося? І згоден, і ні. Дивіться, справа Свинарчуків є? Є. Пашинський є? Є. Далі, Микитась є? Є. Дубневич є? Є. Навіть у Верховній Раді за Дубневича не всі голосували. Всі бояться, що до них буде таке ж ставлення. І правильно бояться. Воно буде таке", - розповідає глава держави.

Володимир Зеленський, фото Офіс президента
Володимир Зеленський, фото Офіс президента

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Зеленський відзначив, що справи потрібно готувати тривалий час, інакше вони розвалять у судах. Також гарант наголосив, що посадок не було ще й через те, що довгий час президентства Зеленського діяла Верховна Рада восьмого скликання.

"Наприклад, справа Майдану. Зараз цією справою починає займатися прокурор Чумак. Він повинен створити групу. Він її створив. І дійсно розглядалася справа 6 років. Ми як суспільство не бачимо дійсного результату цієї складної справи. Я впевнений, що буде", - підкреслив президент.

Нагадаємо, Зеленський провів телефонну розмову з Ердоганом: про що говорили лідери України і Туреччини.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Австрія виділила Україні космічну суму на відновлення Донбасу: деталі.

Також "Знай.ua" писав, що речниця Зеленського Мендель потрапила у неприємності через поїздку до Станиці Луганської: на фото помітили...