Нагадаємо нашим читачам, що історія, яка сталася в березні 2018 року в Павлограді (Дніпропетровська область) буквально шокувала всю Україну. Там, за інформацією копів, 18-річний школяр Валентин Земцов, напившись спиртного, розправився з 30-річним сусідом, 4-річним сином та важко поранив його вагітну дружину.

Валентин Земцов, СТБ
Валентин Земцов, СТБ

Дізнатися всю правду про жорстоке вбивство допомагав і проєкт "Один за всіх". Саме через транслювання по телебаченню ця історія отримала широкий резонанс. Днями суд виніс рішення по справі підозрюваного. Про це повідомляє телеканал "СТБ".

Студія "Один за всіх", СТБ
Студія "Один за всіх", СТБ

В рамках розслідування "Один за всіх" стало відомо, що звіряче вбивство – далеко не перший прояв жорстокості школяра. Сусіди і близькі розповіли, що жили в страху перед хлопцем і його сім'єю. Батьки Валентина – високопоставлені чиновники. Всі обставини по справі було передано командою проєкту до правоохоронних органів. Слухання тривали більше року. Днями в Дніпрі винесли рішення у справі підозрюваного – хлопця засудили до довічного ув'язнення.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Роман Панасенко  - керівник проєкту "Один за всіх", СТБ
Роман Панасенко - керівник проєкту "Один за всіх", СТБ

"Команда проєкту "Один за всіх" продовжує робити все можливе для відновлення справедливості. Ми провели колосальну роботу: знайшли нових свідків, розкрили нові обставини і відшукали інших жертв Валентина, які вперше в нашій студії озвучили факти і відомості про його злочини. Я радий, що справедливість відновлено і злочинець понесе заслужене покарання", – прокоментував ситуацію керівник проєкту Роман Панасенко.

Нагадаємо, зірка "Жіночого Кварталу" Ірина Сопонару розкрила свої таємниці: "Хлопець говорив, що я божевільна".

Як повідомляв Знай.uа чвертьфінал "Танців з зірками": перший склад гурту ВІА Гра запалить зал хітом "Я не повернуся".

Знай.uа писав, наймасштабніша дитяча тусовка в світі: "Emotions kids disco party" потрапила в книгу Рекордів України.