Україна продовжує дивувати аномальною погодою всю Європу. За підсумками минулого тижня, наша країна знову виявилась однією з найтепліших у Європі. Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сорінці у facebook.

За прогнозом синоптика, неділя прогріє повітря до +14+19 градусів, на Півдні місцями до +21 градуса, трохи свіжішим буде крайній захід та східна частина України, +11+14 градусів.

"Вітер може задувати сильно, з південного сходу. Дощі - лише на Закарпатті та в прикарпатських областях, переважно все ж буде сухо. Якщо не брати до уваги тумани, які треба брати якраз до уваги. Бо тумани очікуються вночі та вранці і знижуватимуть суттєво видимість", - зазначила синоптик.

погода в Україні, pxhere
погода в Україні, pxhere

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

У Києві завтра передбачається погода без дощу, з температурою повітря близько +15 градусів, з поривчастим південно-східним вітром.

У понеділок українцям спрогнозувати знову незначне похолодання, але ненадовго.

"Тому тримайте себе і один одного в осінній здоровій гармонії, бо ці стрибки вологи, тиску, вітру та температури можуть збити з пантелику. Читайте книжки, пийте смачні чаї, ходіть по свіжому повітрю і в усіх ситуаціях рахуйте до десяти", - жартома додала синоптик.

Погода 9 листопада

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.uа писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Ще Знай.uа писав, що восени багато хвороби загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику і лікування.