Вже зовсім скоро, 29 листопада, в Україні та світі відбудеться свято шопінгу і розпродажів "Чорна п'ятниця". У цей день магазини пропонують величезні знижки, а покупці поспішають туди в надії урвати щось корисне і недороге. І якщо в Європі та Америці "чорну п'ятницю" чекають і відкладають гроші на неї, тому що захищені чесною конкуренцією і правами споживачів. В Україні розпродажі не такі чесні, і покупцям швидше за все втюхають щось не дуже якісне, або ж знижка буде фіктивною. Про це попереджають експерти, пише obozrevatel.

"Чорна п'ятниця", vgr.by
"Чорна п'ятниця", vgr.by

Так, українцям часто під приводом знижок можуть продати застарілу модель техніки або одяг зі старої колекції. Крім того, не рідко на розпродажі виставляють товари, які залежуються на складах, або у яких підходить термін придатності. Також часто перераховані вище товари можуть запропонувати в "навантаження" до основної покупки. Це може бути якась дрібниця за пів ціни або безкоштовно, але вона буде неякісною.

Тому експерти радять українцям зберігати самовладання і не вестися на дуже привабливі пропозиції. Буває так, що магазин напередодні "чорної п'ятниці" завищує ціни, а в цей день їх просто повертають назад, видаючи за знижки. Це запросто можна відстежити в інтернет-магазинах, моніторячи цінники, і якщо магазин таке робить, то просто не купувати в ньому нічого, адже там обманюють клієнтів.

Чорна п'ятниця, Подробиці
Чорна п'ятниця, Подробиці

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, в Україну стрімко насувається Чорна п'ятниця.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як пройде Чорна п'ятниця в Україні.

Також портал "Знай.ua" писав, коли Чорна п'ятниця буде в Україні.