Скандальний політик Міхеїл Саакашвілі повідомив, що зустрічає свій недільний ранок в Одесі на трасі здоров'я. Але не все видалось таким приємним і сонячним, як ранок на велосипеді. Фото загиблого дельфіна змусило українців ридати у коментарях.

Фото та відео із узбережжя Чорного моря Міхеїл Саакашвілі поділився на своїй сторінці у Facebook.

Він відзначив, що під час його щоденної велопробіжки до нього підійшли працівники пляжу "Дельфін" і розповіли, що вже два дні, як на їх пляж викинуло тіло загиблого дельфіна.

"Вони дзвонять у всі служби, щоб труп тварини забрали, але у відповідь чують лише те, що ні у кого немає відповідних можливостей і вони самі повинні як від нього позбавитися. Природно працівники пляжу поняття не мають, що з ним робити...", - зазначив Саакашвілі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Саакашвілі, фото facebook

За словами Саакашвілі, це абсолютно дика ситуація. Він впевнений, що ніде в світі не було б такої байдужості до такої ситуації з боку комунальників.

Мертвий дельфін, фото facebook

"Сподіваюся, міські служби зреагують хоча б на цей пост і допоможуть не тільки працівникам пляжу, але і городянам, які у вихідні дні масово виходять на прогулянки біля моря, не кажучи про те, що пора б уже хоч трохи навести у себе порядок!", - додав він.

У коментарях українці стурбовані ситуацією, чому загинув дельфін, багато кого турбує стан екології.

Нагадаємо, Саакашвілі відзначив шикарне новосілля в Одесі, Сенцов в списку гостей: фото вечірки.