Війна на Донбасі триває вже 5 років. Видання "Хвиля" провело соціологічне опитування на окупованих територіях, яке показало кореляцію відповідей людей з переглядом і частотою переглядів російських каналів. Опитування доводить, що у людей усталені позиції по конкретних питаннях.

Відомий український журналіст, блогер і політичний оглядач у свою чергу висловився, що не тільки телебачення формує соціальну думку. Відповідний допис Романенко опублікував у своєму телеграм-каналі Romanenko Dreams&Nightmare Show.

Юрій Романенко, фото - Hvylya.
Юрій Романенко, фото - Hvylya.

Він зіронізував про важливість українського телебачення на території ОРДЛО. За його словами слідує, що українське телебачення вже не зможе докорінно змінити ситуацію на Донбасі.

"В коментах на фб у мене пишуть, що ось якби в ОРДЛО було українське ТБ, то все було кардинально інакше. Тобто вся проблема тільки в телебаченні. От якщо по периметру ОРДЛО поставити телевежі, що через рік жителі ОРДЛО самі виженуть окупантів. Ну, спочатку почнуть танцювати гопака, а потім окупанти, деморалізовані таким явною непокорою мільйонів патріотів на Донбасі, зрозуміють, що їм кранти і тихо зникнуть. Тому що правильне телебачення творить дива!" - йдеться у дописі Романенка.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Скріншот посту
Скріншот посту

Нагадаємо, під час розведення військ у Петровському окупати запустили в небо ракету: що знову накоїв Путін, відео.

Як повідомляв Знай.uа, розведення сил на Донбасі: у штабі ООС назвали точну дату операції у Петровському.

Також Знай.uа писав, на польському кордоні схопили українського активіста та ветерана АТО: Росія "посприяла".