На сім’ю актриси Анастасії Заворотнюк розпочалось справжнє полювання. Близький друг родини актор В’ячеслав Манучаров ділиться, що його телефон розривається від дзвінків. Представники преси хочуть знати, де лікувалася Заворотнюк, як вона виглядала після процедур.

Анастасія Заворотнюк

Днями Манучарову пропонували велику суму грошей. Хотіли, щоб він розіграв спектакль.

"Мені телефонувала одна із жовтих газет наших і пропонували гонорар за те, щоб я приїхав до будинку Насті з букетом квітів, постукав у двері, вона вийшла, а вони тим часом зняли той момент... Звісно, я їх послав до бісу і не став розмовляти. Нічого святого, на жаль, немає у людей", - зазначає російський актор.

Манучаров переконує, що знає рівно стільки, скільки вся країна. Цього тижня російська преса рясніла гучними висловлюваннями в сторону родини Заворотнюк.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Манучаров, фото скрін з youtube

"Ви уявляєте, в якому вони вакуумі живуть зараз? І щастя, і горе у сім’ї. Щастя, бо родилась дитина, а горе, бо така хвороба важка... Такі хвороби просто так не даються. Напевно, це етап, який треба пройти", - додає Манучаров.

За словами Манучарова, Настя пахала так, що мабуть, забула про особисте життя і здоров’я.

Нагадаємо, що життєрадісна Заворотнюк вийшла до фанатів. Фігуристка Тетяна Навку пообіцяла передати виручку за виступ свого колективу на лікування дружини Чернишова.

Як повідомляв портал Знай.ua, 8 листопада в російських ЗМІ з'явилася інформація від адвоката актриси серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк - Віктора Пастернака. Він заявив, що не знав про заборгованість артистки.

Також портал Знай.ua писав, що тяжка хвороба відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк для її рідних і великої армії шанувальників стала справжньою трагедією.