У Путіна знову підготували провокацію для українських військових. Відтак, окупанти пообіцяли розмістити так звані "військові підрозділів" на території розведення військ у районі Петрівського, якщо там з'явиться поліція України.

Як відзначається, відповідну "постанову" ухвалила так звана народна рада терористичної "ДНР". Відтак, вони заявили, що якщо на території розведення Богданівка-Петрівське у Донецькій області з'являться українські правоохоронці, то вони в цю зону введуть підрозділи "МВС ДНР".

українські військові, фото: Донбас Times
українські військові, фото: Донбас Times

Окрім цього, підкреслили, що в подальше розведення сил і засобів стане неможливим до виведення сил України з Петрівського.

Нагадаємо, що українські військові завершили розведення сил на третій ділянці Богданівка-Петровське на Донбасі. Про це повідомив керівник прес-центру Операції Об'єднаних сил Андрій Агєєв

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, незважаючи на старт розведення сил біля села Петровського, терористи цинічно обстріляли позиції Об'єднаних сил.

Також портал Знай.uа писав, що насправді діється на Донбасі на тлі розведення сил.