Володимир Зеленський і Дональд Трамп, ОПУ
Володимир Зеленський і Дональд Трамп, ОПУ

"Зеленський міг це зробити": Помпео зробив гучне звернення щодо війни на Донбасі

Державний секретар США Майкл Помпео зробив гучне звернення. Так, він заявив, що нинішня адміністрація США доклала чимало зусиль для підтримки України. А також надала зброю українським військовим і підтримала антикорупційні реформи.

Ляшко та його дружина, скріншот з відео
Ляшко та його дружина, скріншот з відео

Ляшко після бійки з Герусом пустився в танок під російську музику

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко разом з дружиною відвідав столичний Палац Спорту, відбувся концерт російської співачки Любові Успенської. Відповідний відеоролик політик виклав на своїй Facebook-сторінці.

Затримання афериста на Харківщині, СБУ
Затримання афериста на Харківщині, СБУ

Афера під носом у Зеленського: бойовики "Л/ДНР" і мертві душі ОРДЛО отримували українські пенсії

Контррозвідка СБУ викрила в Харківській області схему фінансування терористичних організацій "Л/ДНР" через афери з соцвиплатами. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

ПриватБанк
ПриватБанк

Ні зняти, ні покласти: китайське свято "поклало" український ПриватБанк

У роботі українського ПриватБанку стався черговий збій, який "загальмував" додаток Приват 24. А виною цьому став "День холостяка". Як наголошується, цілий день, 11 жовтня, клієнти банку скаржаться на збій в роботі інтернет-додатка, терміналів самообслуговування, а також банкоматів.

Синод ПЦУ
Синод ПЦУ

Суд дозволив негайну ліквідацію православної церкви в Україні

Стало відомо, що в понеділок, 11 листопада, на засіданні шостий апеляційний суд скасував постанову київського Окружного адміністративного суду щодо призупинення ліквідації української православної церкви Київського патріархату.