У вівторок, 12 листопада, погода в Україні знову відзначилась аномальним теплом для глибокої осені. По-весняному тепле сонце підігріває і душу, і тіло. Синоптик Наталка Діденко зазначає, що купа циклонів та атмосферних фронтів шастають Європою. Про це вона повідомила на своїй сторінці у facebook.

"В Україні один фронт учора проскакав і поки притихло - погоду визначатиме антициклон, тому у середу переважатиме суха погода, лише на крайньому заході подощить. Та й притихло не зовсім те слово. Бо опадів хоча й не очікується, а ось вітер якраз розгуляється - будьте обережними при штормових південно-східних поривах", - написала Діденко.

Синоптик порадила паркувати автомобілі розумно, не лізти високо на дах, не стояти з подружкою, яку випадково зустріли, довго під старим гіллястим деревом, краще зайти у найближчу кав‘ярню.

Карта циклонів, фото facebook

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За прогнозом синоптика, температура повітря 13 листопада становитиме +11+15 градусів, на Півдні та Заході +14+19 градусів, в Криму до +20 градусів.

У Києві у середу буде сухо, дуже вітряно, вдень +12+14 градусів.

До кінця тижня в Україні суттєві опади не передбачаються, повітря бадьоритиме свіжістю, проте серйозних холодів поки не видно.

Суттєвіше похолодання прийде орієнтовно з 20 листопада, якраз під Михайла. Зазвичай на це свято в Україні вже лежить сніг.

Нагадаємо, синоптики розповіли, коли в Україні вдарять морози.

Як повідомляв раніше Знай.ua, погода на початок тижня: холодна осінь витисне туман, що очікує українців

Також Знай.ua писав про те, що синоптики розповіли, яка погода чекає на українців у листопаді.