Згідно з останніми прогнозами погоди синоптиків, зима у 2019-2020 роках буде мінливою. У різних областях України погода буде разюче відрізнятися в зимовий період. Також метеорологи відзначають, що в грудні протримається порівняно осіння погода, можуть бути невеликі заморозки. Справжні морози вдарять в січні.

Зима в Україні

Як повідомляють синоптики, в багатьох областях України у січні збережеться відносно тепла температура, тому снігу випаде небагато. В основному прогнозують дощі зі снігом та мокрий сніг. Правда, на заході України ситуація, як повідомляють метеорологи, буде інша - там у січні відбудеться перший зимовий снігопад.

Зима в Україні

У деяких областях України в січні вдарять сильні морози. Морозне повітря з Сибіру може навідатися в східну частину країни. Перший місяць нового року буде вологим, сонце жителі сходу побачать рідко - в основному буде хмарно.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Весна, згідно з прогнозами, буде рання.

Нагадаємо, раніше прогноз погоди в Києві на початок тижня: природа влаштує жителям і гостям столиці "американські гірки".

Також Знай.uа писав погоду на початок тижня: холодна осінь витіснить туман, що чекає українців.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про забруднення повітря в Україні: з'явилася офіційна інформація, що важливо для життя кожного.