У Києві в першій половині тижня протримається вогка осіння погода, але можуть вдарити морози, як передають синоптики. В основному буде хмарно з проясненнями.

28 жовтня опадів не передбачається. Вітер буде західний, 5-10 м/с. Вночі температура коливатиметься в межах +7...+9 тепла, а вдень потеплішає до +11...+13 градусів.

Як повідомляють метеорологи, 29 жовтня в столиці України пройдуть дощі, температура знизиться вночі до +1...+6 градусів тепла, а вдень стовпчики термометрів піднімуться до +5...+10 градусів.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

30 жовтня опадів не передбачається. Вночі похолодає до +3...-2 градусів, вдень повітря прогріється максимум до +2...+7 градусів. Вітер західний з переходом на північний, 5-10 м/с.

31 жовтня, як прогнозують синоптики, температура може опуститися вночі 0...-5 градусів, удень повітря прогріється до +2...+7 градусів.

1 листопада потеплішає вночі до -2...+3 градусів, а вдень температура буде триматися в межах +2...+7 градусів.

Нагадаємо, раніше забруднення повітря в Україні: з'явилася офіційна інформація, що важливо для життя кожного.

Також Знай.uа писав, що синоптики розповіли, яка погода чекає на українців в листопаді: "Це кінець".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що синоптики розповіли, коли в Україну прийдуть морози: "бабине літо" махає рукою.