Є привід для радості. Нарешті з Донбасу прийшли позитивні новини. З'явилася інформація, що військові ЗСУ, які захищають нашу країну поблизу Донецького аеропорту одружилися на передовій. За їх словами, пара вирішила не зволікати, адже зараз дуже тривожний час.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-центру ООС в мережі Facebook.

Весілля Андрія та Олесі, прес-центр ООС
Весілля Андрія та Олесі, прес-центр ООС

Історія кохання цієї пари почалася півтора роки тому. Сьогодні ж, старші солдати Андрій і Олеся, прийшовши з нічного чергування, в присутності командирів і численних друзів одружилися недалеко передових позицій, де безпосередньо тримають оборону.

Весілля Андрія та Олесі, прес-центр ООС
Весілля Андрія та Олесі, прес-центр ООС

Популярні новини зараз
Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це" Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій
Показати ще

"Андрій - командир відділення, на його рахунку вже кілька років війни. Стрілець Олеся - колишня вчителька української мови однієї зі шкіл Луганська. Ставши до лав Збройних Сил України півтора роки тому, каже, що жодного разу не пошкодувала про своє рішення. - Коли ми разом, життя стало іншим. Його для мене змінила Олеся. У неї є все - жіночність, сила і вміння підтримати, - розповідає наречений. - Пам'ятаю, як одного разу прийшов з бойового завдання, а в нашому підрозділі з'явилася нова жінка. Поступово між нами зав'язалися стосунки, а нещодавно ми прийняли спільне рішення одружитися. Хтось може сказати, що в нашому віці це вже пізно. Але, як і кожен з військових, тут, на передовій, я не знаю, що зі мною буде завтра. Тому треба жити і любити зараз. - Андрій сподобався з першого погляду, - зізнається наречена. - Далі все відбувалося само собою. Напевно, так повинно було трапитися. Обряд вінчання на передовій провів священик Української православної церкви отець Феодосій.", - пише прес-центр ООС.

Нагадаємо, "Гола" гостя на весіллі затьмарила наречену: "Ви тільки гляньте, ця пог*нь намагається виглядати милою".

Як повідомляв Знай.uа архівні фото Зеленського з донькою злили в мережу: як дві краплі води.

Знай.uа писав, зірка "Голодних ігор" Лоуренс поділилася важким періодом перед весіллям: "Я розридалася".