Стало відомо, що через перевантаженість і браку місць у салонах лайнерів пасажирів можуть попросити здати ручну поклажу в багаж. В результаті, їх особисті речі можуть стати легкою здобиччю для злодіїв. Про це повідомляє Independent.

Ручна поклажа

За даними видання, після того, як авіакомпанії почали стягувати плату за провезення багажу, їхні клієнти намагаються по повній використовувати норми для провезення ручної поклажі.

"Зараз літаки переповнені більше, ніж коли-небудь. І на багатьох рейсах на багажних полицях просто не вистачає місця", — йдеться у повідомленні.

Нерідко буває ситуація, коли пасажир перед посадкою на борт літака забирають ручну поклажу, яка відповідає усім вимогам і нормам. У свою чергу авіакомпанії не відповідають за схоронність речей, які знаходяться у багажі. Вони також рідко пропонують клієнтам переупакувати багаж і зовсім не попереджають про можливі ризики перевезення, зокрема, крадіжці цінностей.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Ручна поклажа

Автори даного матеріалу радять пасажирам не залишати фотоапарати, ноутбуки, документи або гроші в багажному відділенні.

"Якщо ви берете який-небудь предмет ручної поклажі, занадто великий, щоб поміститися під сидінням стоїть попереду крісла, вибирайте меншу за розміром сумку, яка з більшою ймовірністю підійде для перевезення", — радиться в тексті.

Ручна поклажа

Нагадаємо, що літак українського авіаперевізника SkyUp спалахнув в аеропорту Шарм-ель-Шейха, розташованого в Єгипті.

Як повідомляв портал Знай.ua, члени екіпажів британських авіакомпаній поділилися самими дивними історіями, свідками яких персонал став під час перельотів. Пасажири неодноразово вели себе дуже дивно під час рейсів.

Також портал Знай.ua писав, що у ці дні в США стався надзвичайний випадок. Отже, літак, в якому були пасажири, зійшов зі злітно-посадкової смуги.