Самолет авіакомпанії UTair здійснив вимушену посадку в Московському аеропорту Внуково. Причиною цього стало загоряння двигуна, про що повідомляють місцеві правоохоронні органи.
Як повідомляють очевидці, літак почав набирати швидкість, але пассажари помітили загоряння. Пілот зупинив повітряне судно під тиском присутніх. Через це у керівництві авіакомпанії почали переговори про заміну борту.

Джерело у правоохоронних органах уточнило, що дві людини відкрили аварійний вихід і вибралися на крило.

Раніше повідомлялося, що у результаті падіння літака в Чилі загинули 6 людей через аварію легкомоторного літака в околицях Пуерто-Монта на півдні Чилі. Про це повідомляє агентство "Сіньхуа".

Чиновник адміністрації чилійської адміністративної області Лос-Лагос на прес-конференції заявив, що підтверджено загибель шести осіб, у тому числі одного пілота і п'яти пасажирів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Згідно з повідомленнями, у літаку, що розбився під час аварії стався вибух авіаційного палива, від якого загорілись дві порожні будівлі.

Примітно, що розбитий літак належав приватній авіакомпанії, що спеціалізується на комерційних маршрутах. Під час аварії стався вибух авіаційного палива, від якого загорілись дві будівлі.

Нагадаємо, блискавка вразила верхівку найвищого на планеті хмарочоса - Бурдж Халіфа в Дубаї в ОАЕ. Як відомо, на даний момент він є найвищою спорудою планети - у висоту він сягає 828 метрів і має 162 поверху.

Раніше Знай.uа повідомляв, в Парижі горить один з найпрекрасніших творів готичного мистецтва - собор Паризької Богоматері.

Також Знай.uа писав, світ приголомшила жахлива авіакатастрофа. На півдні країни вертоліт зіткнувся з літаком. Так, в результаті аварії загинуло три людини. Про це стало відомо завдяки повідомленням видання Nepali Times.