В суботу, 31 березня, стало відомо про те, що в канадській провінції Онтаріо невеликий літак зазнав аварії.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що аварія сталася на північному сході регіону у важкодоступній місцевості в районі озера Сноушу. На момент аварії, за попередніми даними, в літаку перебував тільки пілот, який отримав серйозні травми. Чоловіка на вертольоті доставили в лікарню в районі Кинора.

Наразі більш детальної інформації про причини катастрофи літака немає.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, у мережі показали дивовижне відео, на якому пілоти виробленого в Україні Ан-124, в умовах потужного бокового вітру, посадили літак-гігант.

Відповідний ролик опублікували на Facebook-сторінці авіабудівного концерну "Антонов".

На відеоролику можна побачити, як літак заходить боком на посадку і вже на смузі майстерно вирівнюється. Крім того, чути сильний вітер, який, ймовірно, заважав пілотам зробити складний маневр.

Як повідомляв раніше Знай.ua, 27 березня 1977 року при спробі зльоту з аеропорту Тенеріфе "Боїнг-747" авіакомпанії KLM врізався в такий же літак компанії Pan Am.

В результаті зіткнення загинуло 582 особи. Ця аварія стала найжахливішою авіакатастрофою в історії цивільної авіації.

Цього ж дня в аеропорту Лас-Пальмаса, найбільшому на Канарських островах, був здійснений теракт. На щастя, жертв не було, однак влада вирішила закрити аеропорт і перенести всі рейси на летовище в місті Лос-Родеос.

Це призвело до перевантаження аеропорту. Деякі літаки стояли навіть на руліжних доріжках. Боїнг-747 авіакомпанії KLM, що виконував рейс 4805, знаходився найближче до порога злітно-посадкової смуги. Після майже чотиригодинного очікування аеропорт Лас-Пальмас почав приймати рейси.

Також Знай.ua писав про те, що літак з пасажирами на борту загорівся при посадці. Інцидент стався в аеропорту "Мехрабад" в Тегерані, що в Ірані, у вівторок, 19 березня.