Двох мертвих українців віком 28 і 46 років виявили в безкисневій холодильній камері для зберігання фруктів у Садковіце в Лодзінському воєводстві Польщі. Про смерть 2 українців у Польщі повідомляє RMF24 з посиланням на районну прокуратуру в Раві Мазовецькій.

Представниця поліції Агата Кравчик повідомила, що 10 листопада черговий офіцер отримав повідомлення про прикру знахідку. Власник сховища виявив трупи 2 чоловіків на складі фруктів, про що не гаючи жодної хвилини, сповістив правоохоронців.

Труп, фото Перший

Обоє заробітчан мешкали на території, де трапилась непоправна трагедія. Наразі не відомо, за яких обставин люди опинилися в холодильній камері, яка є контрольованою анаеробною (безкисневою) атмосферою. Поліцейські пояснили, що увійти до такої камери означає потрапити у смертельну пастку.

Заробітчан вбили, фото Перший

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Пожежні вивезли трупи на вулицю і лише після цього їх зміг оглянути лікар, який підтвердив смерть чоловіків. Працівники поліції, які охороняли це місце, допитали свідків та повідомили про інцидент посольство України.

Що могло стати причиною трагедії і всі обставини, з’ясує слідство. А поки дві українські родини чекають з-за кордону тіла своїх рідних...

Нагадаємо, заробітчанин розповів правду про реальний ризик в Євросоюзі.

Як повідомляв портал Знай.uа, кількість тих, хто отримує дозвіл на проживання або громадянство в Європі, стає більшою.