Українські воїни встановили в Донбасі український прапор на окупованій території, де знаходяться найманці Путіна. Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Українські військові провели своєрідну спецоперацію відразу після обстрілу ворога зброєю в зоні ООС. Після нападу бойовиків українські герої скористалися туманом на околиці тимчасово окупованого Донецька. За словами бійців, того дня адреналін у їх крові зашкалював. Вони йшли по лезу...

За 250 метрів до позицій ворога українці встановили національний прапор, який знаходиться під вогневим захистом військових.

українські військові, фото: Донбас Times
українські військові, фото: Донбас Times

"Це азарт, екстрим, адреналін! Щоб пройти вперед і поставити прапор!", - зізнався боєць з позивним "Кіборг".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Все прораховували до дрібниць. Разом надвечір понеділка, 11 листопада, як тільки почало сутеніти, втілювали план у життя.

"Це було перебіжками! Там, йдеш десь метрів 10-15 – ліг! Подивився по колу, потім встав, побіг далі. Це зайняло у нас приблизно 23-25 хвилин", - зазначив "Кіборг".

Сильно допоміг туман і неймовірне бажання деморалізувати окупантів.

"Тут вже залишилося кілометр до міста! І дике бажання вже пройти цей кілометр, останній", - розповіли бійці.

Нагадаємо, під Донецьком пролунав потужний вибух, серед захисників України є жертви: "Відірвало стопу і перебило ноги..."

Як повідомляв Знай.uа НАБУ затримала на хабарі в $150 000 директора департаменту ОП Зеленського, - ЗМІ.

Знай.uа писав, Слуги народу схвилювали заявою про Мінські угоди: "Нам це вигідно".