З окупованого путінськими бойовиками Донбасу прийшли тривожні новини. З'явилася інформація, що два українських військових, які підірвалися у вівторок, 12 листопада, в зоні ООС, поїхали в лікарню з важкими пораненнями.

Про це стало відомо завдяки повідомленню голови Донецької обласної державної організації Павла Кириленка в мережі Facebook.

Євгеній Коростельов, Тelegram-канал Андрія Цаплієнка
Євгеній Коростельов, Тelegram-канал Андрія Цаплієнка

Одним з потерпілих виявився командир 128-ї окремої гірничо-штурмової бригади ЗСУ полковник Євген Коростельов.

"Вони виконували бойову задачу в глибині ротних та опорних пунктів й підірвалися на невідомому вибуховому пристрої. Одному відірвало стопу і перебило гомілку, у другого — відкритий перелом колінного суглоба і множинні осколкові вогнепальні поранення ноги", - повідомив Кириленко.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

ЗСУ
ЗСУ

Наголошується, що обидва воїна доставлено до Волноваської районної лікарні. Стан здоров'я одного пораненого важкий, другого — середнього ступеня тяжкості. За словами Кириленка, за їх життя почали боротьбу лікарі.

"Окремо зазначу: трагедія трапилася не в районі розведення сил. Прошу" експертів" не перекручувати факти і не робити на цьому дешевого піару. Зараз головне — допомогти нашим військовим і зберегти їм життя", - підсумував він.

Цаплієнко зі свого боку додав, що підрив стався близько 15:40 під час обходу передових позицій бригади в районі Новотроїцького Волноваського району Донецької області.

Нагадаємо, в Кремлі зробили цинічну заяву про особливий статус Донбасу, українцям не сподобається.

Як повідомляв Знай.uа НАБУ затримала на хабарі в $150 000 директора департаменту ОП Зеленського, - ЗМІ.

Знай.uа писав, Слуги народу схвилювали заявою про Мінські угоди: "Нам це вигідно".