З окупованого путінськими бойовиками Донбасу прийшли досить позитивні новини. Незабаром страждання і страхи багатьох людей закінчаться. Так, в районі населених пунктів Богданівки і Петрівського (Донецька область) до середи, 20 листопада, повинно закінчиться розмінування.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-центру ООС Андрія Агеєва.

Розмінування, фото - ООС
Розмінування, фото - ООС

За його словами, завершилася перша доба і почалися друга доба розмінування на ділянці розведення №3 в районі населених пунктів Богданівка і Петрівське.

"За першу добу було виявлено 6 вибухонебезпечних предметів. Також, обстежено територія площею 0,07 га. Розмінування триває і триватиме ще до 6 діб. Розмінування має завершитися до 20 листопада", - сказав Агєєв.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, українські воїни ризикнули на Донбасі заради святого: "Пройти останній кілометр...".

Як повідомляв Знай.uа детективи НАБУ затримали чиновницю з Офісу Зеленського: у чому підозрюють Світлану Кондзелю.

Знай.uа писав, під Донецьком пролунав потужний вибух, серед захисників України є жертви: "Відірвало стопу і перебило ноги...".