У миколаївській школі №6 13 листопада восьмикласник розмахував пневматичної гвинтівкою і випадково вистрілив, куля зрикошетила і влучила у його однокласника.

Подія трапилася на перерві між уроками в приміщенні, обладнаному під шкільний тир. Про це повідомила мати постраждалого хлопчика. 13-річний учень внаслідок необережного поводження зі зброєю поранив ровесника.

Стрілянина у школі, фото: gorod-che
Стрілянина у школі, фото: gorod-che

Втім, повідомляється, що восьмикласник, перебуваючи у компанії п'ятьох підлітків, чи то жартома, чи то серйозно погрожував ровесникам. Водночас він розмахував зброєю. Після вистрілу куля потрапила в бік і завдала непроникаюче поранення іншому підлітку.

Зі слів медпрацівника, який оглядав пораненого учня, небезпеки його життю немає. мати потерпілого підлітка звернулася в поліцію із заявою.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У відділі комунікації поліції Миколаївської області підтвердили інформацію про подію. Співробітники поліції вже опитали учасників і свідків події. Зараз вирішується питання про правову кваліфікацію події.

Нагадаємо, раніше під Запоріжжям місцевий ескобар пригощав підлітків наркотиками

Як повідомляв портал "Знай.ua", вантажівка знесла переповнений шкільний автобус

Також "Знай.ua" писав, що Грета Тунберг кинула виклик Атлантичному океану