Поблизу столиці Словаччини сталася вкрай жахлива ДТП. Відтак, в результаті аварії загинуло щонайменше 13 людей, а ще близько 20 отримали поранення, та деякі з них знаходяться у важкому стані, повідомляє видання Аktuality.

ДТП поблизу столиці Словаччини, фото - dnpr.com
ДТП поблизу столиці Словаччини, фото - dnpr.com

Як відзначається, сталася ДТП поблизу міста Нітра, в 90 км від столиці країни – Братислави. Там автобус, в якому їхали школярі, зіткнувся з вантажівкою. За попередніми даними, фура несподівано виїхав на зустрічну смугу, а відтак, водій автобуса намагався уникнути аварії, однак, не вдало – сильний удар від вантажівки прийшовся в бік.

ДТП поблизу столиці Словаччини, фото - dnpr.com
ДТП поблизу столиці Словаччини, фото - dnpr.com

В результаті ДТП загинули, щонайменше 13 людей, ще близько 20 отримали поранення, багато хто з них знаходяться у важкому стані. Щоправда, зі слів рятувальники, число загиблих і поранених може зрости.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадуємо, що днями на Харківщині чоловік наклав на себе руки після того, як не зміг поговорити з дружиною про розлучення.

Як повідомляв портал Знай.uа , за надзвичайно велику кількість ДТП, у Вінниці буде додатково встановлено 80 камер відеоспостереження.

Також Знай.uа писав про те, що за статистикою 0,3% ДТП сталися через несправність автомобілів.