Цими днями скандальна 16-річна екоактівістка Ґрета Тунберґ зробила гучну заяву. Відтак, вона розповіла, що відправиться в подорож з США в Європу на одному лише катамарані. Про таке вона повідомила у власній сторінці у Twitter.

Як відзначається, однією з причин подорожі юної активістки, став кліматичний форум COP25, який через протести в Чилі, перенесли в Мадрид. Відтак, він пройде з 2 по 13 грудня та стане 25-ю конференцією ООН щодо зміни клімату.

"Я рада повідомити, що сподіваюся потрапити на форум СОР25 в Мадриді", - пише Тунберґ.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Підкреслимо, що катамаран La Vagabond, на якому має відправитись у свою подорож Грета, працює на сонячних батареях і гідрогенераторах. Належить він австралійським блогерам Райлі Уітлуму і Елайн Караусу. Окрім цього, до їхньої подорожі приєднається і британська яхтсменкою Ніккі Хендерсон.

Нагадаємо, Шварценеггера засікли з Гретою Тунберг за незвичним заняттям: "Вона - мій герой".

Як повідомляв портал Знай.ua, Голлівудський актор Ді Капріо об'єднався з екоактивісткою Гретою Тунберг: "Ми домовилися підтримувати один одного"

Також портал Знай.ua писав, що 16-річна шведська школярка і еко-активістка Грета Тунберг відреагувала на коментарі президента Російської Федерації Володимира Путіна про її гучний виступу в ООН.