Голлівудський актор і політик Арнольд Шварценеггер зустрівся з 16-річної шведською экоактивисткой Гретою Тунберг та покатався з нею на велосипедах.

Шварценеггер називає Грету своїм другом і героєм. Арнольд Шварценеггер написав про це у своєму Instagram під фото із велосипедної прогулянки з Гретою Тунберг.

Арнольд Шварценеггер зустрівся з Гретою Тунберг, Instagram

"Було чудово зустріти мою подругу й одного з моїх героїв Грету Тунберг минулого тижня, і разом покататися на велосипеді по Санта-Моніці. Я був настільки схвильований, коли знайомив її зі своєю дочкою Крістіною. Продовжуй надихати, Грета!” – написав Шварценеггер. Арнольд Шварценеггер

Раніше активістка Грета Тунберг зустрілася із голівудським актором Леонардом Ді Капріо, який назвав її "героєм нашого часу". Відомий актор і продюсер поділився враженнями від зустрічі із Гретою у своєму Instagram.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Арнольд Шварценеггер зустрівся з Гретою Тунберг, Instagram

Як відомо, Грета Тунберг стала лауреатом Міжнародної дитячої премії миру. На своєму виступі в ООН активістка звинуватила світових лідерів у бездіяльності та брехні.

Арнольд Шварценеггер зустрівся з Гретою Тунберг, Instagram

Арнольд Шварценеггер зустрівся з Гретою Тунберг, Instagram

Нагадаємо, раніше експерти проаналізували, як різні категорії українців реагували на промову екоактивістки

Як повідомляв портал "Знай.ua", активістку Грету Тунберг увіковічнили у світі комах

Також "Знай.ua" писав, що Грета Тунберг зустрілася з Леонардо ді Капріо