На честь еко-активістки Грети Тунберг був названий новий вид жуків. Про це повідомляється на сайті Музею природознавства Великобританії.

Жук, названий "Nelloptodes gretae", належить до групи найменших тварин на планеті. Він живе в грунті і опалому листі, а харчується спорами. Його виявили в Кенії у 1964-1965 роках.

Співробітники музею зазначають, що жуки дуже маленькі, їх можна описати як рухомі точки. Вони не пояснили, чому назвали комах саме на честь Грети.

Нагадаємо, Шварценеггер підтримав юну еко-активістку Грету Тунберг за вплив на світових політиків.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, в аеропорту міста Одеса сталася досить провокаційна історія. Так, на інформаційному табло раптово з'явилася образливий напис на адресу 16-річної шведської экоактивистки Грети Тунберг.

Також портал Знай.ua писав, частинка Грети Тунберг тепер буде у кожного, американський дизайнер постарався на славу.