Арнольд Шварценеггер висловив підтримку екологічній активістці Греті Тунберг, після того, як він запропонував позичити їй електромобіль, щоб вона могла обійти США, пише Іndependent.

Зараз актор проводить прес-раунди для останнього фільму "Термінатор" Темна доля разом з спів-зіркою Ліндою Гамільтон, яка репресує свою роль Сари Коннор. Виступаючи перед Sky News, Шварценеггер заявив, що політики "стають на шляху доброї політики". Саме цей факт він назвав причиною, чому зараз прагне уникати політичних коментарів.

Однак Шварценеггер дав зрозуміти, що він шанувальник Тунберг, назвавши її "фантастичною".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Вона дитина, і ось діти говорять: "Коли не боротись за навколишнє середовище, то постраждає наше покоління, і я думаю, що це дуже переконливе повідомлення, і я думаю, що політики слухають", - зазначив актор.

Арнольд Шварценеггер вже не вперше підтримує юну екоактивістку, оскільки самого хвилює стан навколишнього середовища.

"Звичайно, я буду підтримувати її якомога більше, щоб спробувати донести її повідомлення", - сказав він.

Як повідомляв Знай.uа Дорофєєва пішла по стопах Грети Тунберг, порушила важливу тему: "Потрібно змінити ситуацію!".

Знай.uа писав, принцесу Бельгії Есмеральду заарештували: усе через экоактивистки Грети Тунберг