Знаменитий голлівудський актор і оскароносець Леонардо Ді Капріо відомий не тільки своєю зірковою кар'єрою в кіно, але й активною діяльністю у сфері охорони навколишнього середовища. Напередодні він зустрівся з 16-річною екоактивісткою Гретою Тунберг.

Так, далеко не перший рік знаменитість висвітлює проблему екології і нещодавно він познайомився з 16-річною шведської школяркою, яка виступає за збереження екології. У своєму профілі в соціальній мережі Instagram Ді Капріо опублікував спільний знімок з Гретою Тунберг.

"Нечасто у світовій історії голос однієї людини буває почутий, але Грета стала лідером свого часу. Час розсудить нас за те, що ми робимо сьогодні для того, щоб майбутні покоління змогли насолоджуватися придатною для життя планетою. Сподіваюся, послання Грети стане сигналом для світових лідерів про те, що час бездіяльності закінчилося. Завдяки Греті і таким молодим активістам, як вона, я вірю, що наше майбутнє в надійних руках. Для мене було честю провести час з Гретою. Ми домовилися підтримувати один одного у нашій справі, щоб зберегти яскраве життя нашої планети", – Підписав знімок голлівудський актор.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що відомий голлівудський актор, володар статуетки "Оскар" 44-річний Леонардо Ді Капріо в черговий раз потрапив під приціл папараці в гарячих пляжних позах зі своєю дівчиною.

Як повідомляв портал Знай.ua, легендарний американський актор і лауреат премії "Оскар" Леонардо Ді Капріо виявився любителем рептилій.

Також портал Знай.ua писав, що зірка Голлівуду, легендарний американський актор Леонардо Ді Капріо, засвітився на романтичному побаченні зі своєю молоденькою коханої 22-річної Камілою Морроне.