З Донбасу активно приходять тривожні повідомлення. З'явилася інформація, що серед українських воїнів є втрати. Так, на окупованих путінськими найманцями територіях були чутні постріли.

Про це повідомляє прес-центр ООС в мережі Facebook.

"В четвер, 14 листопада, в результаті обстрілу, поранення несумісні з життям отримав один військовослужбовець Об'єднаних сил", - повідомляє прес-центр ООС.

Розмінування, фото - ООС
Розмінування, фото - ООС

З якого підрозділу і де загинув захисник України, не уточнюється.14 листопада на різних ділянках фронту зафіксовано 15 обстрілів.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Незважаючи на розведення сил на трьох ділянках (Станиці Луганській, Золотому та Петрівському) обстріли на Донбасі не припиняються. Крім того, українські військові підриваються на мінах. Так, 12 листопада у Новотроїцького під час обходу передових позицій підірвалися двоє військовослужбовців 128-ї окремої гірничо-штурмової бригади. Їх у важкому стані доставили в госпіталь. За даними ЗМІ, серед поранених був і комбриг 128-ї бригади, отримав важкі травми ніг. Офіційні джерела цього не уточнюють.

Нагадаємо, на Одещині обшукують будинок скандального чиновника, пахне небезпекою: "Хтось спустив собак".

Як повідомляв Знай.uа після обшуків на "Прямому" Матвій Ганапольський зробив скандальну заяву: "Те, що хочуть від нас чути".

Знай.uа писав, Портнов заявив про нову коаліцію в Раді, Зеленському не сподобається: "Токсичний Порошенко пронизав в уряд".