Стало відомо, що наступного робочого тижня Україні прогнозується поступове похолодання, а температурний фон наблизиться до кліматичної норми. Про це повідомила заступник начальника відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Наталія Голеня.

Прогноз погоди на кінець листопада

Так, за її словами, у найближчі дні температура повітря буде цілком залежати від хмарності.

"Якщо сьогодні в Києві розраховували на сонці, а його немає, то отримали плюс чотири градуси замість 10", - повідомила Голеня.

У четвер-п'ятницю, 21-22 листопада, в столиці температура повітря вночі впаде до +2…+7 градусів за Цельсієм, а вдень прогнозується +1…+6 градусів.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"наприкінці тижня ми вже увійдемо в норму", - підкреслила Наталя.

Також синоптик розповіла, що до кінця листопада погоду в Україні, ймовірно, будуть визначати антициклони. Таким чином, в країні снігу не передбачається.

Прогноз погоди на кінець листопада

"Розрахунки навіть до кінця місяця дають погоду без опадів. Тільки до заходу України будуть підходити атмосферні фронти, але це невеликий дощі. Тому снігу може і не бути до кінця листопада. Навіть, якщо ми перейдемо на мінус вночі, це буде погода без опадів", - спрогнозувала Голеня.

Нагадаємо, що аномально тепла осінь у Києві встановила ще один рекорд - так стало відомо, що в ніч з 12 на 13 листопада стала найтеплішою за останні п'ятдесят шість років, побивши рекорд далекого 1963 року.

Як повідомляв портал Знай.ua, відомий астролог Павло Глоба розповів, хто з знаків Зодіаку до кінця листопада може розраховувати на несподівану фінансову удачу.

Також портал Знай.ua писав, що існує чимало прикмет, які пов'язані з будинком і побутовим життям. І якщо бути уважним, то можна обійти стороною всю ту небезпеку, про яку вони попереджають.