фото Getty Images
Лікарня \\ фото Getty Images

Україну атакує інфекційне захворювання: чим медики рятуватимуть пацієнтів

Як відомо, в Україні набирає обертів таке захворювання, як дифтерія. Вилікувати її можна, якщо вколоти антидот. Слід зазначити, що люди, які не щеплені, можуть звернутися до терапевта і безкоштовно отримати вакцину.

Жан Беленюк в Раді, фото: Ян Доброносов
Жан Беленюк в Раді, фото: Ян Доброносов

Жана Беленюка спіймали за цікавим заняттям в Раді, над фото сміється вся мережа

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Народний депутат від пропрезидентської партії "Слуга народу" Жан Беленюк відзначився дивною позою у Верховній Раді. Так, відомого спортсмена зловив за цікавим заняттям під дверима кабінету фотограф Ян Доброносов. На знімку можна побачити, як Беленюк з кимось говорить по телефону в кулуарах парламенту, при чому сидячи навпочіпки в кутку.

Пенсіонери, Eurasianet
Пенсіонери, Eurasianet

Пенсії і зарплати українців перерахують в 2020 році: як зміниться мінімалка і виплати по стажу

У ці дні народні депутати проголосували за проєкт державного бюджету на 2020 рік. А отже, це передбачає збільшення пенсій, а також мінімальної зарплати. Як зазначається, запропонований держбюджет підтримали 280 народних обранців. "Проти" проголосували 55 депутатів і ще 37 утрималися. Також 27 народних обранців не голосували, оскільки не прийшли до ВР.

Подорожчання проїзду
Подорожчання проїзду

В Україні скасують безкоштовний проїзд в транспорті: що готує пільговикам Кабмін

На українців чекають серйозні зміни щодо користування громадським транспортом. Адже в Україні скасовується безкоштовний проїзд. А всі пільги проїзду в тролейбусах, автобусах, трамваях, метро, а також приміських маршрутів буде монетизовано. Відповідне рішення було прийнято на засіданні Кабміну.

Руслан Рябошапка, фото: slovoidilo.ua
Руслан Рябошапка, фото: slovoidilo.ua

Прокурор ГПУ залишив "побажання" після звільнення: "Горіть у пеклі!"

На просторах мережі з'явилася фотокопія підписаної генеральним прокурором Русланом Рябошапкою наказу щодо звільнення прокурора одного з відділів Генеральної прокуратури. Це сталося, швидше за все, в рамках реформи органів прокуратури.