Основний український показник - "індекс борщу" приємно здивував українців за останні пару місяців. Про це повідомляє Сегодня.

Так, за даними експертів, ціна за каструлю українського борщу ємністю 5 літрів 2 місяці назад становила 153 гривні.

Індекс борщу в листопаді

Індекс борщу в листопаді

  • Вартість картоплі знизилася. За кілограм Адретта і Біла роса просять 18 гривень;
  • кілограм цибулі і моркви можна придбати за 5 гривень;
  • вартість капусти також знизилася, її можна купити за 8 гривень;
  • ціна на помідори зросла у листопаді - близько 30-35 гривень;
  • за кілограм свинячих ребер на продуктовому ринку можна купити за 85 гривень.

В результаті, каструля борщу в листопаді 2019 року обійдеться українцям на 15 гривень дешевше.

Нагадаємо, що в "Українському Інституті картоплярства" вивели два нових незвичайних сорти картоплі з яскравим забарвленням плодів. Перший сорт – "Солоха" має синювато-фіолетовий колір, а другий "Хортиця" – червоний.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, безліч українців любить молочні продукти і харчується ними як мінімум кілька разів на тиждень.

Також портал Знай.ua писав, що на складах Державного резерву, який за бюджетні кошти закуповує продукти і інші товари "на всяк випадок", пройшли обшуки. Держбюро розслідувань виявило там прострочену продукцію на 60,5 млн грн.