16 листопада, в суботу, приблизно о 14:00 на залізничній станції Новокатеринівка, Веселинівського району Миколаївської області, загорівся дизельний поїзд за напрямком Колосівка-Миколаїв.

Пожежа у поїзді, niknews.mk.ua
Пожежа у поїзді, niknews.mk.ua

Полум'я розгорілося на тягачі і останньому вагоні поїзда. На місце події виїхала бригада рятувальників з 11-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України в Миколаївській області. До її прибуття від поїзда встигли відчепити інші пасажирські вагони, щоб полум'я не перекинулося і на них.

Пожежа у поїзді, niknews.mk.ua
Пожежа у поїзді, niknews.mk.ua

Пожежа у поїзді, niknews.mk.ua
Пожежа у поїзді, niknews.mk.ua

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Рятувальники успішно загасили пожежу. На допомогу їм виїхав пожежний потяг "Укрзалізниці" і трактор ТОВ "ЛАН", який привіз бочку води. Пожежу вдалося загасити приблизно за годину. Як повідомляється, в результаті пожежі ніхто не постраждав, а поліцейські в даний момент з'ясовують, чому стався інцидент.

Нагадаємо, раніше не встигли відійти від грибів, як "Укрзалізниця" знову "порадувала" пасажирів: "У всіх обман зору".

Також Знай.uа писав, що Укрзалізниця відкриє додаткові рейси перед Новим роком: куди можна поїхати на свята.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Гончарук анонсував масштабну чистку кадрів в "Укрзалізниці": "Так працювати неможливо".