Цими днями Укрзалізниця потрапила у черговий скандал. Так, цього разу, жителька Одеси Ірина Ковальчук виклала фотографії, з "неймовірними" умовами в одному із потягів. І слід зауважити, знімки викликали шквал негативної критики.

З і слів жінки, вона придбала квиток за майже 700 гривень, а відповідних умов так і не отримала.

"Укрзалiзніця. Ви не офігіли? Потяг Одеса-Харків і вартість квитка не дитяча - 688,38 грн. Смердить та брудно - неначе у геєні вогненній. А рушник тут, мабуть, для того, щоб братися за поручні. Обуренню немає меж", - підписала фотографії обурена пасажирка.

Скріншот обуреної пасажирки у Fb
Скріншот обуреної пасажирки у Fb

В коментарях українці стверджують, що це лише квіточки, адже бувають значно гірші вагони: " Літаком дешевше і без ароматів", " Згадав, як два роки тому взимку їхав потягом Чернівці-Одеса, а в тамбурі був сніг", "Тиждень тому Ужгород- Лисичанськ ще гірше", - пишуть також обурені сервісом Укрзалізниці пасажири.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, що таргани – це тільки квіточки: у вагоні Укрзалізниці виявили справжній грибний "клондайк"

Також Знай.uа писав, що в "Укрзалізниці" знайшли спосіб боротьби зі старими і брудними туалетами у вагонах: "Кульочки...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "Укрзалізниця" стала перевозити "вусатих безбілетників", пасажири в люті: "У першому класі вони жирніші".