До України прибув перший локомотив General Electric "Тризуб", який відправився на Крюківський завод для додаткового укомплектування.

Про це повідомили представники "Укрзалізниці" на офіційному сайті.

"У ці хвилини зустрічаємо" Тризуб "в Україні! Перший локомотив General Electric прибув в порт Чорноморськ. Завтра вранці будемо перевантажувати тепловоз на рейки". Євген Кравцов - глава

За його словами, "Тризуб" попрямує "холодною тягою" на Крюківський завод для остаточного укомплектування.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

"У подальших планах" Укрзалізниці "- прийняти локомотив в експлуатацію і задіяти його для перевезення вантажів. Це перший новий локомотив для парку УЗ за останні 10 років".

До кінця року в Україні повинні доставити ще 29 американських локомотивів.

Дивіться: Перший локомотив General Electric в Україні

У ці хвилини зустрічаємо «Тризуб» в Україні! Перший локомотив GE прибув у порт Чорноморськ. Завтра зранку будемо перевантажувати тепловоз на рейки. GE в Україні

Posted by Євген Кравцов on Monday, 10 September 2018

Нагадаємо, Укрзалізниця знову підніме ціни на перевезення пасажирів. Питання про зміну тарифів необхідно терміново вирішити. Таку інформацію під час конференції Grain Ukraine повідомив директор по економіці і фінансах Укрзалізниці (УЗ) Андрій Рязанцев.

Як повідомляв Знай.ua, підвищення тарифів на порожні вагони на 95% призведе до подальшого зниження конкурентоспроможності української продукції і, як наслідок, зменшення обсягів виробництва і продажу.

Також Знай.ua писав, що з 1 вересня українці можуть трохи порадіти за вітчизняного перевізника компанію "Укрзалізницю". Тільки зовсім трохи. Перевізник вирішив знизити ціни на поїздки у поїздах далекого сполучення.