Уряд України найближчим часом ухвалить рішення щодо зміни керівництва національного залізничного перевізника, компанії "Укрзалізниця".

Про це стало відомо завдяки повідомленню у програмі "Сніданок з 1+1" прем'єр-міністра України Олексія Гончарука.

Олексій Гончарук, фото: прес-служба Кабміну
Олексій Гончарук, фото: прес-служба Кабміну

За словами Гончарука, працівники підприємства скаржаться на "дику корупцію", так як менеджмент "займається своїми кишенями, а не тим, як йдуть справи в "Укрзалізниці".

Укрзалізниця, фото: Громадське телебачення
Укрзалізниця, фото: Громадське телебачення

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Люди перш за все протестували проти корупції. На плакатах перекреслено окремих керівників (директор Євген Кравцов - ред.). Головна претензія до них — корупція в "Укрзалізниці" - на жаль, триває. Вона там абсолютно дика, крадуть майже на всьому. Кінця і краю цьому не видно. Ми будемо приймати з цього приводу кадрові рішення найближчим часом, так як продовжувати працювати так, як вони зараз працюють, неможливо", - сказав Гончарук.

Нагадаємо, "Гірше за два Майдани": Пальчевський терміново звернувся до Зеленського.

Як повідомляв Знай.uа як легалізація одностатевих шлюбів впливає на кількість суїцидів: цифри говорять самі за себе.

Знай.uа писав, Путін вирішив задобрити українців: "Ціну на газ буде знижено на...".