Міжнародні авіалінії України в черговий раз втрапили у скандал. Відтак мешканець Києва Едуард Єлкін нарікає на те, що вже кілька годин чекає на борту літака, коли зможе відправитися до Італії. При цьому, стюардеси нічого не кажуть, та годують його тогорічним крекером. Відповідний допис чоловік виклав на власній Facebook-сторінці.

"Ну, хто може все зіпсувати? МАУ! Сиділи в аеропорту більше 3-х годин. Тепер загнали в літак. Сидимо тут. В Італії страйкують транспортники. МАУ страйкує по-життя. Всі чотири оператори МАУ, які обіцяли мені передзвонити, зникли. Інформацію дізналися випадково. Відчуваю себе Айболітом, у якого завтра запис, а він застряг в Африці). Моє питання: чи є їжа на борту, образив стюардес. Хоч би долетіти) поки сидимо) їмо торішній крекер)", - підписав знімок чоловік, на якому він їсть крекер.

Зауважимо, що в коментарях українці радять нічого кращого, як тільки чекати, адже і самі частенько потрапляли у таку ситуацію.

Скріншот допису киянина
Скріншот допису киянина

Нагадаємо, МАУ попередила українців про масову скасування рейсів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам доплатять солідні гроші: надбавки приходитимуть три місяці Отримає кожен учень: школярів чекають нові правила Газ подорожчає для всіх: як новий тариф вдарить по гаманцю Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, українці можуть залишитися без найбільшого авіаперевізника.

Також Знай. ua писав, що МАУ закриває ряд східних рейсів і скорочує інші.