Цими днями Укрзалізниця потрапила у черговий скандал. Так, цього разу, користувач виклав фотографії, з "неймовірними" умовами в потягу "Маріуполь - Львів". Як виявилось, у комапнії не церемонились із вибором, як зігріти українців взимку. І слід зауважити, знімки викликали шквал негативної критики.

Скріншот, фото facebook

"Укрзалізниця "підготувалась" до зими. Тупо запінили відкривні вікна. Потяг "Маріуполь - Львів". Зараз!", - йдеться у повідомленні.

Так, вікна, які б повинні відчинятись для провітрювання, більше відчинятись не зможуть! А все тому, що їх приклеїли герметичною піною.

"Відкривні вікна. Для них цивілізація відкрила інші види утеплення. Хоча супер дорогий менеджмент укрзалізниці винайшов власний", - додає користувач.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Укрзалізниця, фото: Громадське телебачення
Укрзалізниця, фото: Громадське телебачення

В коментарях українці стверджують, що це лише квіточки, адже бувають значно гірші вагони: "Треба було скотчем заклеїти??? Чи хай в щілини сніг задуває))", "Потрібно було встановити лише ущільнювачі)", - пишуть також обурені сервісом Укрзалізниці пасажири.

Нагадаємо, не встигли відійти від грибів, як "Укрзалізниця" знову "потішила" пасажирів.

Також Знай.uа писав, що в "Укрзалізниці" знайшли спосіб боротьби зі старими і брудними туалетами у вагонах: "Кульочки...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "Укрзалізниця" стала перевозити "вусатих безбілетників", пасажири в люті: "У першому класі вони жирніші".