Пенсійний фонд України почав перевірку достовірності інформації, яка подана в електронних пенсійних справах. Про це повідомила пресслужба фонду на офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.

Пенсіонери

Також зазначається, що ПФУ звіряє інформацію з даними Державної міграційної служби.

"Для забезпечення достовірності інформації про особу в електронних пенсійних справах Пенсійний фонд здійснює перевірку актуальності даних про паспортних документах, які є у вказаних справах, на підставі інформації Державної міграційної служби", — йдеться у повідомленні.

Згідно інфографіці фонду, станом на четвер, 14 листопада, було виявлено 150 258 неправильних записів, з яких 124 172 внесено інформацію про новому паспорті і 4302 виправлено реквізити паспорта. Більше того, зафіксовано 5955 компетентним органом письмово підтверджено достовірність паспортного документа.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Інфографіка

Нагадаємо, що уряд анонсував нове підвищення пенсій, яке затвердив держбюджет на 2020 рік.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україні Пенсійний фонд зовсім скоро буде призначати пенсії за віком автоматично.

Також портал Знай.ua писав, що пенсії і зарплати українців перерахують в 2020 році.