Відомо, що ще в четвер, 14 листопада, організатори конкурсу краси "Міс Всесвіт Україна" повідомили, що посольство Сполучених Штатів Америки відмовив у відкритті візи Анастасії Суботи. Потім, дівчина подала апеляцію для перегляду документів і отримала другу відповідь від посольства.

Анастасія Субота

Так, українці все-таки відкрили візу і тепер вона зможе представити Україну на міжнародному конкурсі краси "Міс Всесвіт 2019". Про це дівчина повідомила Сьогодні.Lifestyle.

З'ясувалося, що в понеділок, 18 листопада, Анастасії призначили повторну співбесіду в американському посольстві.

"Я так засмутилася, коли мені відмовили перший раз. Не знала, що робити, але все ж сподівалася на краще. Анна Філімонова направила лист послу і сьогодні я поїхала повторно на співбесіду в американське посольство. Причину відмови вони мають право не називати, тому я не знаю, чому мені не дали візу з першого разу. На цей раз мене навіть не випитували на співбесіді, просто сказали про позитивне рішення", – розповіла учасниця конкурсу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Анастасія Субота

Також слід підкреслити, що 28 листопада Анастасія Субота вирушить до США, де пройде конкурс краси.

"Після прильоту у мене буде час виспатися і приготуватися до старту конкурсу. Я лечу в США сама, де мене зустрінуть представники конкурсу. Я вже хочу познайомитися з дівчатами і вручити їм приготовані подарунки. З деякими учасницями ми вже спілкувалися в соціальній мережі", - поділилася дівчина.

Нагадаємо, що в Україні пройшов конкурс краси "Міс україночка"-2019, його переможницею стала юна красуня з Одеси.

Як повідомляв портал Знай.ua, американський президент Дональд Трамп озвучив думку про українських дівчат в першій телефонній розмові з українським президентом Володимиром Зеленським.

Також портал Знай.ua писав, що директор "Міс Україна" Вікторія Кіосе поділилася своєю думкою, що заважає представницям нашої країни перемагати на міжнародних конкурсах краси.