Росія нахабно вимагає від України припинити вимагати багатомільярдну компенсацію за втрачене майно після анексії півострова Крим.

"Київській владі час припинити вести гру, показувати себе в ролі ображених і скривджених, прагнучи тим самим збагатитися за рахунок Росії. Це безглузда і безперспективна затія", - висловився з приводу цієї ситуації депутат Державної Думи РФ Михайло Шеремет, передають росЗМІ.

За словами кремлівського політика, старі судна та кораблі, які знаходяться в портах кримського півострова, лише перешкоджають їх розвитку.

Протести в Криму, Свобода
Протести в Криму, Свобода

"Якщо під втраченим майном у Києві мають на увазі ті нечисленні старі судна і кораблі, які залишилися, то ми пропонуємо їм забрати з наших портів свої "іржаві активи", які інакше як металобрухтом не назвеш", - підсумував Шеремет.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, командувач ВМФ розповів, що накоїла Росія з захопленими кораблями.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський очікує повернення в Україну захоплених військових кораблів "Бердянськ", "Нікополь" і "Яни Капу".

Також портал Знай.uа писав, що Путін перекинув свій бойовий флот у Чорне море.