Цього року Чорна П’ятниця розпочнеться 28 листопада і триватиме до 2 грудня. У цей період магазини «йдуть в чорне» — максимально знижують ціни на свої товари. Як правильно готуватися до мега-знижок до 70% в мережі «Фокстрот», розповість Лисець.

Традиція Чорної П'ятниці прийшла до нас з Америки і була тепло зустрінута українськими покупцями. Багато заздалегідь починають складати списки покупок, які відкладають на той період, коли їх можна буде купити за максимально вигідною ціною.

Фокстрот \\ фото прес-служба магазину Фокстрот
Фокстрот \\ фото прес-служба магазину Фокстрот

А магазини, зі свого боку, вже повідомляють про неймовірні знижки на найкращі товари в період Чорної П'ятниці. Цілком можливо, що знамениті кадри про те, як люди займають чергу в магазин ще з вечора, а вранці в момент відкриття штурмують полки з товаром, залишаючи за собою порожнечу, можуть стати реальністю.

Напередодні Чорної П'ятниці продавці радять не тільки розпланувати фінанси, а й вивчити характеристики, почитати відгуки і подивитися огляди, вибрати те, що необхідно, щоб не прогадати. Особливо, якщо мова йде про побутову техніку і електроніку, яка залишиться на довгі роки.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Мережа магазинів електроніки та побутової техніки Фокстрот грунтовно підготувалася до Чорної П'ятниці і представила покупцям нового персонажа: Лисець забезпечить знижки на техніку та електроніку в магазинах мережі до 70%. У Фокстрот повідомляють, що в цьому році знижки очікуються на телевізори, смартфони, планшети, велику побутову техніку (холодильники, пральні машини та ін.), техніку для кухні і будинку (пилососи, кава-машини, мікрохвильові печі і ін.), посуд, побутові товари та багато іншого.

Придбати техніку зі знижкою можна як в «фізичному» магазині (мережа нараховує 162 точки по всій Україні), так і зробивши покупку онлайн через сайт foxtrot.ua. Таким чином, можна зайняти чергу і бути одним з перших, хто пошопиться «по максимуму». А можна відкрити ноутбук і зробити покупку, не встаючи з дивана.

Тому не важливо, якому виду шопінгу ви віддаєте перевагу — мережа Фокстрот в Чорну П'ятницю забезпечить необхідними товарами всіх бажаючих за вигідними цінами. А крім цього надасть гарантію якості і надійності придбаних товарів.