Синоптики повідомляють, що 22-23 листопада в Україні вдарять сильні заморозки. Ближче до вихідних температура дещо підвищиться, однак, по-справжньому теплих днів в країні поки не прогнозується.

22 листопада, в п'ятницю, стовпчики термометра коливатимуться в межах +2...-3 градусів тепла. Невеликий дощ може пройти на заході країни, у Вінницькій та Одеській областях. Швидкість вітру 15-20 м/с, в Приазов'ї сила вітру може досягати 25-28 м/с.

Холодна погода, Главред
Холодна погода, Главред

23 листопада, субота, температура продовжити знижуватися. Синоптики прогнозують, що вночі стовпчики термометрів покажуть -4...-9 морозу. У східних регіонах України температура може впасти до -12 градусів. Вдень потеплішає до 0...-5 градусів.

Холодна погода, narodna-pravda.ua
Холодна погода, narodna-pravda.ua

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На заході країни, в Криму та на півдні Одеської області погода буде не така морозна. Вночі буде близько 0, вдень повітря прогріється до +1...+6 градусів. Найтеплішим регіоном стане Закарпаттям - вночі прогнозують +2...+7 градусів, вдень до +12 тепла.

Холодна погода, eanews.ru
Холодна погода, eanews.ru

У Києві вночі температура знизиться до -4...-9 градусів, вдень потеплішає максимум до 0.

Температура 24-25 листопада буде коливатися в межах -2...+4 градусів. На сході України вночі можуть вдарити морози до -12 градусів. На заході та півдні країни вночі буде близько 0, вдень потеплішає до +7 градусів. Найтепліша погода збережеться на Закарпатті та в Карпатах - до +12 градусів.

Холодна погода, Obozrevatel
Холодна погода, Obozrevatel

У Києві та області вночі очікується -3...-8 градусів, удень повітря прогріється до +3.

Нагадаємо, раніше Україну атакує безжалісний циклон: хто відчує зиму на собі вже скоро.

Також Знай.uа писав, що синоптики обіцяють останній шматочок тепла: коли українцям готуватися до зими.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що погода влаштує українцям перевірку на витримку: синоптик розповіла, яких областей торкнуться перші заморозки.