Листопадова сіра та прохолодна погода не додає українцям настрою і готувати вишукані страви досить важко. Щоб порадувати шлунок іноді можна вдатися до невеликої хитрості і просто зварити хорошу каструлю пельменів.

Експерти маркетингу знають свою справу і давно вивчили особливості вітчизняного споживача. Часто в мережі можна помітити різну рекламу, дуже різну, часом, навіть неймовірну.

Так, один з ресторанів, що знаходиться в центрі Києва "П. Пельмени" примудрився навіть переборщити з рекламою.

Про цю історію стало відомо завдяки хвилі незадоволених коментарів у мережі Instagram, де користувачі буквально атакували новий пост ресторану, на секундочку, "Російської кухні".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

І це не дивно, адже на опублікованому фото чоловіча рука тримає за волосся голову дівчини, чиє обличчя вимазано білою рідиною і біля рота героїні реклами знаходиться пельмень. Все це прийщлося користувачам, м'яко кажучи, не до смаку.

Користувачі мережі не підбирали пристойних виразів, але й творці ж реклами не відзначилися янгольською скромністю:

Нагадаємо, після секс-скандалу з Асмус Куценко запропонував Харламову гей-сцену: "На всю країну!".

Як повідомляв Знай.uа творці нового "Джокера" потрапили в скандал: в головній сцені звучить пісня засудженого маніяка.

Знай.uа писав, "Це home відео!": парочка франківців сяде за грати через фільми 18+.